MENU
CA|ES
USER
Descripció

Aquest grau pretén formar professionals amb els coneixements, les destreses, les habilitats, les tècniques de treball i les actituds necessàries per exercir com a directius d'empreses hoteleres i de restauració.

S'ofereixen 2 itineraris:
Hoteleria internacional
i Gastronomia, restauració i esdeveniments.

Informació general

Assignatures

Rendiment

Mobilitat

Sortides professionals

Ocupació

Serveis

Accés des de CFGS

Durada

4 anys (240 ECTS)

Nota de tall PAU i FP 2023-24 (Juliol)

5,000

Històric de notes de tall de Juliol
  • 2022-23: 5,000
  • 2021-22: 5,000
  • 2020-21: 5,000
  • 2019-20: 5,000
  • 2018-19: 5,000
  • :
  • :
  • :
  • :
Nota de tall PAU i FP 2023-24 (Octubre)

5,000

Històric de notes de tall d'Octubre
  • 2022-23: 5,000
  • 2021-22: 5,000
  • 2020-21: 5,000
  • 2019-20: 5,000
Nota de tall per a majors de 25 anys

5,000

Matèries que ponderen a les PAU 2024

 

  • Ponderen amb 0,2: Funcionament de l'Empresa i Models de Negoci, Geografia, Matemàtiques i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials.

Oferta de 1r curs 2024-25

30 places

Demanda en 1a opció 2023-24

11 sol·licituds

Matrícula 2023-2024

28 matriculats

Preu del 1r curs

El preu de cada crédit és de 152,75 ¤

El cost total d'un 1r curs complet és de 9.275 ¤

Idioma en el qual s'imparteix

  • Castellà (49%)
  • Anglès (40%)
  • Català (2%)
  • Francès (5%)
  • Alemany (4%)

Perfil d'ingrés recomanat

  • L'estudiant ha de ser un persona amb interès pel món de l’empresa, la cultura, el territori, les comunicacions interpersonals, els idiomes i les aplicacions de les noves tecnologies, entre d'altres. També és recomanable que sigui una persona amb iniciativa, creativitat i que tingui interès per algun dels diversos àmbits del sector turístic.

Normativa de permanència

  • L'estudiant de nou accés haurà de matricular-se d'un mínim de 30 crèdits d'assignatures corresponents al primer any acadèmic i disposarà de 4 semestres per superar-los. En cas contrari, no podrà continuar l'estudi iniciat a la UdG. Per progressar en l'ensenyament, l'alumne s'haurà de matricular cada curs, de forma obligatòria, de les assignatures o mòduls no superats en cursos anteriors.
     
  • Exceptuant el primer any, la matrícula mínima serà de 24 crèdits, llevat que el nombre de crèdits pendents per finalitzar els estudis sigui inferior o que els requeriments de matrícula en l'estudi ho impedeixin.
     
  • L'estudiant disposarà de tres convocatòries de qualificació per superar cada assignatura o mòdul (amb opció a una quarta i darrera convocatòria de gràcia). Els que exhaureixin el nombre de convocatòries de qualificació establertes per a una assignatura o mòdul hauran d'abandonar els seus estudis.

Estudis relacionats