Política de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la teva navegació amb fins estadístics. Per consultar més informació visita la nostra pàgina de Política de cookies

Política de cookies

Les preferències de la coolkies han estat guardades correctament.
MENU
CA|ES
USER
Descripció

Aquest grau pretén formar professionals amb els coneixements, les destreses, les habilitats, les tècniques de treball i les actituds necessàries per exercir com a directius d'empreses hoteleres i de restauració.

S'ofereixen 2 itineraris:
Hoteleria internacional
i Gastronomia, restauració i esdeveniments.

Informació general

Assignatures

Rendiment

Mobilitat

Sortides professionals

Serveis

Accés des de CFGS

Durada

4 anys (240 ECTS)

Nota de tall PAU i FP 2022-23 (Juliol)

5,000

Històric de notes de tall de Juliol
  • 2021-22: 5,000
  • 2020-21: 5,000
  • 2019-20: 5,000
  • 2018-19: 5,000
  • 2017-18: 5,000
  • :
  • :
  • :
  • :
Nota de tall PAU i FP 2022-23 (Octubre)

5,000

Històric de notes de tall d'Octubre
  • 2021-22: 5,000
  • 2020-21: 5,000
  • 2019-20: 5,000
Nota de tall per a majors de 25 anys

5,000

Matèries que ponderen a les PAU

Selectivitat 2023:

  • Ponderen amb 0,2: Economia de l'Empresa, Geografia, Matemàtiques i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials.

Selectivitat 2024:

  • Ponderen amb 0,2: Empresa i Disseny de Models de Negoci, Geografia, Matemàtiques i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials.

Oferta de 1r curs 2023-24

30 places

Demanda en 1a opció 2022-23

21 sol·licituds

Matrícula 2022-2023

28 matriculats

Preu del 1r curs

El preu de cada crédit és de 152,75 ¤

El cost total d'un 1r curs complet és de 9.275 ¤

Idioma en el qual s'imparteix

  • Castellà (49%)
  • Anglès (40%)
  • Català (2%)
  • Francès (5%)
  • Alemany (4%)

Perfil d'ingrés recomanat

  • L'estudiant ha de ser un persona amb interès pel món de l’empresa, la cultura, el territori, les comunicacions interpersonals, els idiomes i les aplicacions de les noves tecnologies, entre d'altres. També és recomanable que sigui una persona amb iniciativa, creativitat i que tingui interès per algun dels diversos àmbits del sector turístic.

Normativa de permanència

  • L'estudiant de nou accés haurà de matricular-se d'un mínim de 30 crèdits d'assignatures corresponents al primer any acadèmic i disposarà de 4 semestres per superar-los. En cas contrari, no podrà continuar l'estudi iniciat a la UdG. Per progressar en l'ensenyament, l'alumne s'haurà de matricular cada curs, de forma obligatòria, de les assignatures o mòduls no superats en cursos anteriors.
     
  • Exceptuant el primer any, la matrícula mínima serà de 24 crèdits, llevat que el nombre de crèdits pendents per finalitzar els estudis sigui inferior o que els requeriments de matrícula en l'estudi ho impedeixin.
     
  • L'estudiant disposarà de tres convocatòries de qualificació per superar cada assignatura o mòdul (amb opció a una quarta i darrera convocatòria de gràcia). Els que exhaureixin el nombre de convocatòries de qualificació establertes per a una assignatura o mòdul hauran d'abandonar els seus estudis.

Estudis relacionats